Aylık eBülten - Aralık 2022

İSTA'dan

2023 İSTA Tahkim Roadshow

İSTA Tahkim Roadshow’un ilk durağı Bursa olarak belirlenmiş olup, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile gerçekleşecek etkinliğimiz 9 Ocak Pazartesi günü saat 13:00’da Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleşecektir. Etkinliğimiz katılımcılara ücretsizdir.

Üye ve Paydaşlarımızdan

Tahkim Okulu: Milletlerarası Ticari Tahkimde Etik 

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Milletlerarası Özel Hukuk ABD ve ISTAC iş birliğiyle gerçekleştirilen Tahkim Okulu paneller serisi devam ediyor. Tahkim Okulu’nun “Milletlerarası Ticari Tahkimde Etik” konulu 40. paneli 28 Aralık tarihinde düzenleniyor.

Paneli Tahkim ve Arabuluculuk Okulu Youtube Kanalı’nda izleyebilirsiniz.

Devletin Yargı Faaliyeti Nedeniyle Yatırım Tahkiminde Sorumluluğu 

Hukuk+ platformunun Uluslararası Tahkim Serisi’nin 55. dersinde Doç. Dr. Berk Demirkol, Araş. Gör. Süleyman Yasir Zorlu'nun konuğu olarak "Devletin Yargı Faaliyeti Nedeniyle Yatırım Tahkiminde Sorumluluğu" konusunu ele almıştır.

Program kaydını Hukukartı Youtube Kanalı’nda izleyebilirsiniz.

Tahkimde Kariyer Söyleşileri  

İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösterenThe Solution tarafından yayınlanan Tahkimde Kariyer Söyleşileri programının 12 Aralık tarihli 7. bölümünde, Dr. Candan Yasan Tepetaş’ın konuğu Av. Simel Sarıalioğlu oldu.

Progra kaydını The Solution YouTube kanalında izleyebilirsiniz.

Tahkimde Taraf Vekilliği Eğitimi XVII  

Türkiye Barolar Birliği ve İstanbul Tahkim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Tahkimde Taraf Vekilliği Eğitimi 07-08 Ocak 2023 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

This e-mail has been sent to @, click here to unsubscribe.