Aylık eBülten - Haziran 2022

İSTA'dan

Tahkimde Duruşma, İsmail Altay & Dr. Öğr. Üyesi E. Gökçe Karabel

1 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşen webinarımızda İsmail Altay ile Dr. Öğr. Üyesi E. Gökçe Karabel “Tahkimde Duruşma” konusu ele alındı.

Webinar kaydını Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz.

International Arbitration & Climate Change Disputes, Prof. Dr. Cemile Demir Gökyayla & Asst. Prof. Dr. Komninos Komnios

8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşen webinarımızda Prof. Dr. Cemile Demir Gökyayla ile Asst. Prof. Dr. Komninos Komnios “International Arbitration & Climate Change Disputes” konusunu tartıştı.

Webinar kaydını Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz.

Üye ve Paydaşlarımızdan

GAR Live: İstanbul

Derneğimizin de kurumsal destekçiler arasında olduğu GAR Live: Istanbul etkinliği 23-24 Haziran 2022 tarihlerinde Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleşmiştir.

Bilgi için Global Arbitration Review.

Hakem Gözünden Tahkim Yargılaması 

Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi, ISTAC ve The Solution tarafından düzenlenen “Hakem Gözünden Tahkim Yargılaması” Semineri, 22 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir.  

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Tahkimde Güncel Sorunlar 

Tahkim Akademisi ve İTOTAM işbirliğinde düzenlenen webinar serisinin altıncısında uzman akademisyenler, Yargıtay Üyeleri ve Bölge Adliye Mahkemesi başkanları tarafından “Tahkim Sözleşmesi” ve “İptal Davası” konuları ele alınmıştır.

Webinar kaydını izlemek için Tahkim Akademisi

Dijital Dönüşüm ve Hukuk Paneli III: Yapay 

ISTAC tarafından düzenlenen Dijital Dönüşüm ve Hukuk Paneli serisinin üçüncüsü 10 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Arabuluculuk Okulu: Singapur Konvansiyonu-III 

Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Arabuluculuk Daire Başkanlığı, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Milletlerarası Özel Hukuk ABD ve ISTAC işbirliğiyle gerçekleştirilen Arabuluculuk Okulu paneller serisi devam ediyor. 22 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşen üçüncü panelde Prof. Dr. Mustafa Erkan moderatörlüğünde, Ziyaddin Alizada, Melike Geylan, Ar. Gör. Süleyman Altunkaya ve Fakhriyye Resulzade, Singapur Konvansiyonu’nun 5. maddesini ele aldı.

Panel kaydı için Tahkim ve Arabuluculuk Okulu Youtube Kanalı

Arabuluculukta Taraf Vekilliği Uluslararası Akreditasyon Eğitimleri  

ADRIstanbul ve Sage Mediation işbirliğinde The Solution tarafından Haziran ve Temmuz aylarında düzenlenecek toplam 3 aşamalı 3 modüllü eğitim programında bireysel, kurumsal ve kamuda çalışan avukatların yerel ve uluslararası uyuşmazlıklarda Alternatif Uyuşmazlık Çözümleri konusunda Uluslararası Taraf Vekilliği Akreditasyonu (IMI) elde etmeleri için  geliştirici ve hazırlayıcı içerikler yer almaktadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Türkiye’den Tahkim Haberleri

Kore Şehitleri Cad. 17, Zincirlikuyu, 34394 İstanbul, Türkiye

T: +90 (212) 354 00 00 F: +90 (212) 274 20 95 E: info@ista.org.trwww.ista.org.tr

This e-mail has been sent to @, click here to unsubscribe.